Meteen naar de content

20% OFF 🌸 | Code: PRESUMMER20

  FAQ

  De standaard verzendoptie kost €4,95. Deze verzendoptie is met Track&Trace. Vanaf €50 is deze verzendoptie altijd gratis.

  Wil je meer weten over verzending en levering? Klik hier.

  Als je vóór 23:59 een bestelling plaatst, wordt jouw pakketje dezelfde dag nog verzonden! De pakketjes die voor 23:59 besteld zijn, zijn de volgende dag al in huis. Er wordt op zondag en maandag geen post bezorgd, houd hier ook rekening mee. 

  Wil je meer weten over verzending en levering? Klik hier.

  Ja dat kan zeker! Je kunt je pakketje eenvoudig retourneren. Klik hier om te lezen hoe je je pakketje moet retourneren.

  De sieraden verkleuren niet omdat ze gemaakt zijn van stainless steel. Het materiaal stainless steel (roestvrijstaal) bestaat uit de materialen ijzer, chroom en koolstof. Deze stoffen hebben als eigenschap dat ze niet verkleuren.

  Naast dat onze sieraden niet verkleuren zijn de sieraden ook nog eens 100% allergie vrij, perfect als je last hebt van een gevoelige huid. Omdat stainless steel een erg duurzaam materiaal is zijn alle sieraden ook nog eens 100% recyclebaar!

  Wil je meer weten over waarom de sieraden waterproof zijn en dus niet verkleuren? Klik hier.

  Nee, er zit geen nikkel in onze sieraden. Wil je meer weten over de materialen die wij gebruiken voor de sieraden? Klik hier.

  Voor alle items geldt een garantietermijn van 1 maand.

  LET OP: dit geldt niet voor verkleuring, voor verkleuring hebben we een garantie periode van 12 maanden.

  Mocht een item binnen deze termijn
  defect zijn neem dan meteen contact met ons op via customerservice@begoldenlabel.com of Whatsapp(+31642463249). Vergeet in je bericht niet je ordernummer te vermelden en een foto van de klacht mee te sturen. Er wordt tijdens werktijden binnen 4 uur op je gereageerd met een gepaste oplossing.

  Ja, je krijgt 12 maanden garantie op verkleuring van de sieraden.

  Mocht een item toch verkleuren binnen deze periode kun je gemakkelijk contact met ons opnemen via customerservice@begoldenlabel.com of via Whatsapp; +31642463249, en zullen we binnen 4 uur reageren met een gepaste oplossing.

  Als de periode van 12 maanden voorbij is, betekent het natuurlijk niet dat de sieraden zullen verkleuren. Je kunt ons altijd contacteren als je vragen hebt of ergens tegenaan loopt!

  Wil je meer weten over waarom de sieraden waterproof zijn en dus niet verkleuren? Klik hier.

  De sieraden zitten op een kaartje en je krijgt bij elke bestelling een mooi sierdenzakje waarin je de sieraden kunt bewaren als je ze niet draagt. Verder worden ze verzonden in een brievenbusdoosje.

  Je kunt altijd onze klantenservice een berichtje sturen als je je bestelling defect/incompleet hebt ontvangen. Doe dit binnen 1 week na ontvangst van je pakketje. Je kunt gemakkelijk contact met ons opnemen via customerservice@begoldenlabel.com of via Whatsapp; +31642463249.

  Heb je geen antwoord gekregen op je vraag?

  Onze klantenservice helpt je graag verder!